Területfejlesztés

Területfejlesztési tanácsadással segítjük a településfejlesztési, városfejlesztési, városmarketing törekvéseket a stratégia tervezés eszközeivel

Vállaljuk területfejlesztési, vidékfejlesztési, településfejlesztési, városfejlesztési és városmarketing dokumentumok  elkészítését.

Változó világunk mindig aktuálissá teszi a stratégiai tervezés újragondolását. Annak érdekében, hogy települése megfelelően alkalmazkodjon a közigazgatási és közteherviselési rendszer átalakításához, a 2014-2020-as uniós költségvetési időszak kihívásaihoz, szükséges a településfejlesztési koncepciók, stratégiai dokumentumok, integrált városfejlesztési stratégiák (IVS) átdolgozása, újragondolása, a támogatások elnyerésének előkészítése.

Vegye igénybe ennek érdekében területfejlesztési, településfejlesztési, városfejlesztési tanácsadási szolgáltatásunkat, vonja be szakértőinket a stratégiai tervezésbe!

Kérdőíves felmérésen és mélyinterjúkon alapuló imázselemzés segítségével megfelelő módon alátámasztott városmarketing stratégiát készítünk.

Tegye vonzóvá települését a befektetők számára, akik az általunk készített projekt portfólió segítségével találhatják meg a számukra vonzó ingatlant, beruházási lehetőséget.

Felhíjuk figyelmüket a partnerünk által megrendezésre kerülő konferenciára:

IV. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencia

Budapest, 2013. április 11-12.

Helyszín: Hunguest Hotel Griff (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.)

Honlap: http://www.vagyongazdalkodas.hu

A helyi önkormányzatok gazdálkodási tevékenységében egyre jelentősebb a vagyongazdálkodási tevékenység. Az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás eredményessége jelentős mértékben függ az önkormányzatok gazdálkodással kapcsolatos döntéseitől. Az önkormányzatok által létrehozott vagyonkezelő szervezetek sokfélék mind szervezeti formájukat, mind működésüket tekintve. Egymás tevékenységét csak részben ismerve tevékenykednek, így megállapítható, hogy vannak olyan technikák az önkormányzati vagyongazdálkodás területén, amelyeket érdemes összegyűjteni, rendszerezni, szintetizálni és mint szakmai javaslatot a jogszabályalkotók, a jogalkalmazók figyelmébe ajánlani.

Rendezők: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Kara, Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt.

 

Területfejlesztési tanácsadást illetően hívja munkatársunkat a 0630 4504098-as számon és egyeztessen konzultációs időpontot!